Het zit in de familie

Al twee generaties zit het creëren bij de Thonons in het bloed. 40 jaar geleden begonnen als schrijnwerker, nu een succesvol interieurbedrijf dat nog steeds geleid wordt door de familie Thonon. Deze familiebanden hebben in het verleden bewezen dat de naam Thonon synoniem staat voor vertrouwen, kwaliteit en innovatie.

nicolas

Nicolas Thonon

Nicolas is de stichter van het bedrijf, de pater familias. Hij neemt al de definitieve werfopmetingen voor zijn rekening om deze door te sturen naar de productieafdeling, houdt een oogje in het zeil en staat in voor het algemeen bestuur van het bedrijf.

micheline

Micheline Thonon

Micheline staat al van dag één in de showroom en ondersteunt het verkoopsteam in de toonzaal, neemt ook de algemene boekhouding voor haar rekening en staat mee in voor het algemeen bestuur van het bedrijf.

patrick

Patrick Thonon

Patrick is van de 2de generatie, studeerde af in 1992 en vervoegde onmiddellijk het familiebedrijf. Hij nam enkele jaren de plaatsing voor zijn rekening maar sinds 2004 leidt hij onze productieafdeling en zorgt voor het algemeen bestuur van het bedrijf.

Michael Thonon

Michael, Patrick's broer, neemt sinds 2002 de buitendienst voor zijn rekening. Hij is verantwoordelijk voor de realisaties van de verschillende projecten bij de klanten thuis en voor de dienst naverkoop. Daarnaast staat hij in voor het algemeen bestuur van het bedrijf. 

Een voorbeeldje van onze familietraditie?

Vanaf het eerste contact tot bij de uiteindelijke afwerking zorgen wij voor een persoonlijke service. Want voor ons bent u allesbehalve een nummer. Wij maken er een erezaak van dat er in elke fase van het project iemand van de familie Thonon aanwezig is. Alleen zo kunnen we de hoogstaande kwaliteit waarvoor we bekendstaan, garanderen.

webdesign: abeloosdesign • webdevelopment: multimedium