Wie slim is, is snel

Als u dat wenst, maken we vooraf en volledig vrijblijvend, een plan in 3D van uw te realiseren project. Dit plan kan steeds in onze toonzaal bekeken worden waardoor u al een mooi beeld heeft van hoe het er allemaal zal uitzien. Als we uw plan dan gaan uitvoeren, streven we naar een efficiënte en snelle manier van werken. Zo beperken we de hinder tot een minimum.

Werken gaat vlotter als je samenwerkt 

Wij kennen geen half werk. Als wij een nieuwe keuken installeren, dan doen we dat van a tot z. Wij bieden u als het ware een totaaloplossing aan, waarbij u zich over niets zorgen hoeft te maken, zelfs als u plant om uitgebreidere renovatiewerken uit te voeren. Voor uitgebreidere werven werken we namelijk nauw samen met onze vaste renovatiepartner die dezelfde waarden en filosofie hanteert als wij. Maar de uiteindelijke beslissing om met hen samen te werken, ligt vanzelfsprekend bij u. 

Thuis in elk huis

fineer

We durven in alle bescheidenheid zeggen dat we van alle markten thuis zijn en elke stijl aankunnen: strak, landelijk, tijdloos, modern... Omdat we met een eigen atelier werken en met speciaal opgeleid personeel, en omdat we alle materialen zoals laminaat, fineer, massief, solid surface Corian... steeds op voorraad hebben, kunnen we u een brede waaier aan concepten aanbieden. Aan u om te kiezen welke stijl het best bij u past.

webdesign: abeloosdesign • webdevelopment: multimedium